Relay Nieuws

Volleybalvereniging Relay

 

Een uitdaging op niveau!

Wedstrijdprogramma CMV

Wedstrijdprogramma niveau 1,2 en 3 17 november sporthal de Draai

Heerhugowaard

 

12-11-2018

____________________________

 

Wedstrijdprogramma CMV

Wedstrijdprogramma niveau 4,5 en 6

17 november Sporthal de Draai

Heerhugowaard

 

12-11-2018

____________________________

 

Uitslagen C-Jeugd

De uitslagen van de C-Jeugd in de Gerard Witte Competitie (Regio Alkmaar)

 

12-11-2018

____________________________

 

Scheidsrechterscursus VV Relay

Woensdag 24 oktober 2018 werd door onze scheidsrechterscoördinator, Erik, een scheidsrechterscursus gegeven voor de jeugd om hun de fijne kneepjes van het scheidsen te leren. Dit is zo'n groot succes dat er in de toekomst meerdere cursussen gegeven zullen worden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12-11-2018

____________________________

 

Sponsors gezocht

Wil jij onze vereniging sponsoren neem dan contact op met de voorzitter

info@relayvolleybal.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12-11-2018

____________________________

Afgelopen dinsdagavond, 13 november 2018, werden er vier wedstrijden gespeeld door de vereniging. drie thuis wedstrijden en 1 uitwedstrijd. Deze avond was zeer succesvol met 3 overwinningen en één verloren wedstrijd.

 

Het thuis programma was als volgt:

Relay MA1 - De Boemel MA2 (19:15)

Relay MA2 - VCJ'94 MA1 (19:15)

Relay MA3 - Dinto MA3 (19:15)

 

Het uit programma was als volgt:

Antilopen HS1 - Relay HS1 (20:45)

 

Als teams uit omliggende dorpen en/of steden tegen elkaar spelen is dat meer een strijd onderling dan teams hier verder vandaan. Gister hadden we zo'n strijdlustigge wedstrijd, Relay MA1 tegen de Boemel MA2, de Boemel bood in de eerste set nog weerstand maar werden in de tweede set volledig ingemaakt. Na zwaar verlies kwamen ze in de derde set ver terug tot de 25 maar het mocht niet baten. Ook de vierde set was een groot succes voor de MA1, doordat deze werd gewonnen konden de spelers met een 4-0 overwinning naar huis en de coach met een 4-0 overwinning door zijn eigen wedstrijd.

 

De MA2 zijn goed bezig deze eerste helft van het seizoen met al 6 overwinningen van de 8 speelde wedstrijden zijn ze onderweg naar het kampioenschap, ze staan al weken bovenaan in de competitie. Gisteravond was het weer een wedstrijd zoals al veel gespeelde wedstrijden voor de 6 koppige ploeg onderleiding van coach Natasja. VCJ'94 MA1 had geen enkele kans tegen de MA2, met geen enkele tegen punten boven 20 was dit een makkelijke avond en zijn ze nog een stap dichterbij het kampioenschap. Maar juich niet te vroeg, de MA2 moet nog tegen directe concurrent Reflection MA2 het zal dus tot het einde spannend blijven in hun competitie groep.

 

Na een slechte start van het seizoen met maar 5 spelers en vele tegenvallende resultaten kwam er vorige week een lichtpuntje voor de MA3 onderleiding van coach Yvette. Ze wonnen bij Wham Wham thuis met 1-3, dit was hun eerste overwinning van het seizoen waar ze dan ook heel blij mee waren. Maar er was niet lang de tijd om hiervan te genieten, er moest hard getraind worden voor de volgende wedstrijd. Dinto MA3 kwam op bezoek. Dinto is een altijd een lastige tegenstander. De wedstrijd begon, de MA3 kwam aan het begin meteen op een achterstand te staan van 4 punten, Relay liet het hier niet bij zitten en vochten terug totdat ze op gelijke hoogte kwamen. Vanaf het moment dat de stand gelijk werd gingen beide teams gelijk om tot 13-13. Vanaf dat moment nam Dinto de leiding en kwamen ze voor te staan met 13-19. De meiden lieten het er niet bij zitten en vochten terug voor de punten. Dit gevecht mocht helaas niet leiden tot de overwinning. De set eindigde in een overwinning voor Dinto, 21-25. Bij de tweede set startte de meiden van Relay weer vol goede moet. Met maar 4 punten van Dinto verliezen is een top prestatie. Dit had zeker succes nadat de MA3 de 10 punten hadden bereikt liepen ze ver uit tot 16-11 en begon Dinto aan haar inhaal race. Dinto kwam nog tot gelijke hoogte bij 16-16 maar het mocht geen verder succes hebben voor Dinto. De set werd gewonnen door Relay met 25-22. Na deze schitterende overwinning ging alles mis, de derde en vierde set liepen volledig uit het hand en vanaf dat moment was Dinto oppermachtig en kregen de MA3 totaal geen kansen meer. De set eindige helaas in een 3-1 overwinning voor Dinto.

Wedstrijdavond 13 november 2018

14-11-2018