Relay Nieuws

Volleybalvereniging Relay

Een uitdaging op niveau!Programma CMV

Programma 19 januari niveau 4

Heerhugowaard De Draai


Programma 19 januari niveau 5

Heerhugowaard De Draai


16-01-2019

____________________________


SAVE THE DATE: Het Stratenvolleybaltoernooi is terug!
Na jaren van afwezigheid is het stratenvolleybaltoernooi weer terug van weggeweest! Verzamel wat gezellige mensen bij elkaar van het werk, uit de straat, uit de familie of je sportteam en zorg dat zaterdagavond 6 april 2019 geblokkeerd wordt in de agenda voor dit altijd gezellige evenement in de Sporthal Geestmerambacht. Iedereen is welkom! Teams van zes personen (max. 3 heren) zullen vriendschappelijk tegen elkaar strijden op verschillende niveaus. Nadere informatie zal volgen!


21-11-2018

____________________________


<  <<   1   >>  >

Nederland organiseert WK volleybal voor vrouwen in 2022

Het WK volleybal voor vrouwen wordt in 2022 in Nederland gehouden. Dat heeft de internationale volleybalfederatie FIVB zojuist bekendgemaakt tijdens een jubileum van de Poolse volleybalbond in Warschau.


Het is de eerste keer dat Nederland de organisatie van een wereldkampioenschap volleybal toegewezen krijgt. Ook worden er wedstrijden in Polen en mogelijk nog twee andere Europese landen afgewerkt.


"We hebben unaniem besloten dat het bid van Nederland en Polen het beste was. We twijfelen er geen moment aan dat ze een geweldige show gaan neerzetten", aldus FIVB-voorzitter Ary Graca.


China en Japan waren de andere kandidaten. Het WK voor mannen in dat jaar werd eerder al toegewezen aan Rusland.
"De FIVB is blij twee grote landen te hebben gevonden die beroemd zijn om hun liefde voor de sport en het vermogen hebben om sportevenementen van wereldklasse te organiseren."


Opening en finale in Arnhem

De opening en de wedstrijden om het goud en brons zullen gespeeld worden in de Gelredome in Arnhem. In de tweede en derde ronde wordt er gespeeld in Apeldoorn (Omnisport), Rotterdam (Ahoy) en drie nog nader te benoemen steden in Europa.


Dat het WK geen klein toernooi is, blijkt uit het onlangs in Japan gehouden kampioenschap; daar deden 24 landen mee en werden in totaal 103 wedstrijden gespeeld (over een periode van drie weken). Nederland eindigde als vierde, Servië werd wereldkampioen.


De volleybalbond Nevobo heeft bij de kandidatuur voor dit kampioenschap steun gekregen van de provincie Gelderland en de Gemeente Rotterdam. In 2015 werd het WK beachvolleybal al in Nederland gehouden.12-01-2019

Bron: Nos.nl


Agenda