Contact

V. V. Relay

Dokter Wilminkstraat 3

1723 XN Noord-Scharwoude

T: 06-10958786

E: Info@relayvolleybal

Routeplanner


Volleybalvereniging Relay
Een uitdaging op niveau!

Speculaaspoppen actie

Speculaaspoppen actie 2020 is afgerond en zal in november 2021 weer plaats vinden, data volgt.


Beste mensen,

 

Vanaf vandaag starten we met de speculaas-poppenactie van de Aviateur. Wat betekent dat ?

 

Dit betekent dat we aan alle leden vragen zoveel mogelijk speculaaspoppen van 500 gram te verkopen, ze smaken uitstekend !!!

 

De verkopen mogen direct vanaf heden starten. De verkoopprijs is vastgesteld op € 5,- per doos, van elke verkochte pop gaat er € 2,75 direct naar de clubkas, waarmee

we allerlei dingen kunnen doen en alles betaalbaar houden.

 

Hoe de actie in zijn werk gaat, kunt u ook nalezen op https://www.speculaaspop.nl, maar hieronder wat belangrijke informatie.


Het inleveren van bestelformulieren kan tot uiterlijk donderdag 16 november, uitlevering van de poppen zal gebeuren in het weekend voor sinterklaas (2 december). Inleveren met het geld (liefst in enveloppe) bij mij.


Helaas moet er bij het plaatsen van de bestelling contant afgerekend worden, we hadden dit graag zelf anders gezien, maar daar hebben we nu weinig invloed op.


Voor het vastleggen van de bestelling is het ook mogelijk de app te gebruiken, voor het aanmaken van een gebruiker graag even een bericht naar mij, dan maak ik een verkoper aan en krijg je automatisch een wachtwoord in de mail.


De verkopen kunnen vastgelegd worden d.m.v. formulieren (deze worden vanavond uitgedeeld), maar er is ook een speciale app beschikbaar (zie de website), waarin de bestellingen

Ingevoerd kunnen worden. Wel moet elke koper contant afrekenen bij de verkoper, het geld moet overeenstemmen met het aantal verkochte poppen.

 

Degene die de meeste poppen verkoopt maakt kans op een fantastische prijs ! En wees creatief: op mijn werk kregen we met sinterklaas altijd een banketletter, u begrijpt het

al, dit jaar een speculaaspop van de Aviateur, en met 100 personeelsleden tikt dat lekker aan (deze zullen we niet meetellen in de verkopen voor de prijs).

 

We hebben ruim 100 leden, dus we moeten met gemak 1.000 poppen kunnen verkopen, ik zal u regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen.

 

Met vriendelijke groeten,

Namens vv Relay

 

Joost de Boer