Sponsor worden

Wilt u uw naamsbekendheid vergroten en volleybalvereniging Relay ondersteunen? Dat kan, we hebben hiervoor diverse mogelijkheden!

 

Website advertentie met link

Een advertentie in de vorm van een banner (180 x 580 pixels) van uw bedrijf kan gedurende een heel seizoen op de website geplaatst worden. Deze banner kunt u zelf maken, of u stuurt ons uw logo en enkele gegevens en laat de banner door ons maken. Wilt u uw eigen banner maken, let er dan op dat deze de goede afmetingen heeft.


Als u als bedrijf een eigen website heeft, dan wordt deze via de advertentie doorgelinkt. De bezoeker kan dan op uw advertentie klikken en komt direct op uw website terecht.

 


Muurreclame in de sporthal “Geestmerambacht” te Noord-Scharwoude.

In de sporthal Geestmerambacht zullen foto’s komen te hangen (3 x 2 m) waarop volleyballers van vvRelay in aktie getoond zullen worden. Hieronder komt ruimte voor u als adverteerder (2 meter breed, 0,75 meter hoog). De naam van uw bedrijf is dan het hele jaar te zien, ook tijdens andere (sport)activiteiten dan volleybal. Tevens zal er een vermelding plaatsvinden op de site van vvRelay.


Het eerste jaar zal er boven het jaarbedrag een additionele bijdrage gevraagd worden voor het dekken van een deel van de vervaardigingkosten. Meerjaren afspraken zijn ook te maken.


Projecten.

Wilt u uw naam liever op een andere manier aan ons verbinden, bijvoorbeeld als kledingsponsor, sponsor van een activiteit zoals het scholentoernooi of iets anders, dan zijn hiervoor diverse mogelijkheden waarover wij graag met u in gesprek gaan..


Heeft u interesse? Graag een e-mail naar:

voorzitter@relayvolleybal.nl


* Een jaar loopt van begin seizoen (1 september) tot eind seizoen (31 augustus).