Contact

V. V. Relay

Dokter Wilminkstraat 3

1723 XN Noord-Scharwoude

T: 06-10958786

E: Info@relayvolleybal

Routeplanner


Volleybalvereniging Relay
Een uitdaging op niveau!

Seizoen 2020-2021


Volleybalvereniging Relay zal komend seizoen met het grootste aantal senioren teams in haar bestaan deelnemen aan de reguliere competities van de Nevobo. Komend seizoen zullen Relay Heren 1 en Relay/Dinto Heren 2 beide uitkomen in de tweede klasse A. Relay Dames 1 komt komend seizoen uit in de tweede klasse A. Relay Dames 2 en Relay Dames 3 komen beide uit in de 3e klasse A. De thuiswedstrijden van de senioren teams worden gespeeld in sporthal Geestmerambacht op dinsdagavond.


Relay/Dinto Heren 2 en Relay Dames 1 zullen komend seizoen deelnemen aan de regionale bekercompetitie.


Voor recreanten bieden we trainingen op de maandagavond in sporthal Geestmerambacht. De recreanten spelen eveneens hun eigen competitie, deze vindt plaats op de dinsdagavond in Sporthal de Geestmerambacht.


Waar V. V. Relay 5 jaar geleden nog de grootste jeugdafdeling van de regio had, is daar op dit moment niet heel veel meer van over. Dit hoort bij een groeiende en wat oudere vereniging. De jeugd groeit door en worden senioren. Dit betekend niet dat er geen teams meer over zijn. Komend seizoen zijn er drie jeugd teams. Meiden B1, Meiden B2 en Meiden C1. Alle teams zullen in de reguliere Nevobo competitie gaan spelen.