Teams

Seizoen 2019-2020


Volleybalvereniging Relay zal dit jaar wederom deelnemen aan de reguliere competitie voor volwassenen bij de dames en de heren. Dames 1 is ingeschreven in de derde klasse B en Dames 2 in de 3e klasse A. Heren 1 is ook dit seizoen weer actief in de tweede klasse A. H2 zal ook komend seizoen in de 2e klasse A uitkomen. De thuiswedstrijden van de vier teams worden gespeeld in sporthal Geestmerambacht op dinsdagavond, Voor geinteresseerden is het wedstrijdschema op de site van de NeVoBo (www.volleybal.nl) te vinden onder het item "competitie", ook kunt u via de site van Relay direct naar de wedstrijden van de diverse teams gaan.


Voor recreanten bieden we trainingen op de maandagavond in sporthal Geestmerambacht. De recreanten spelen eveneens hun eigen competitie, deze vindt plaats op de dinsdagavond in Sporthal de Geestmerambacht.


Naast de volwassenen is er eveneens een zeer grote jeugdafdeling bij Relay, met A-, B- en C-juniorenteams. Ook groeit het aantal leden binnen de groep van het circulatievolleybal (6 tot 12 jaar) nog steeds. Mede door de aantrekkelijke en opbouwende spelvormen, is het voor jonge kinderen leuk en relatief eenvoudig om het soms technisch moeilijke volleybalspel te leren.


Er wordt wat de jeugd betreft hard aan de weg getimmerd. We zijn bezig ons verder te professionaliseren, zodat het volleybal in Langedijk op een hoger niveau gebracht wordt. Heeft u interesse om kennis te maken met het volleybalspel, op welk niveau dan ook, dan kunt u terecht op onze website voor meer informatie. Contact opnemen met het volgende persoon: Joost de Boer (voorzitter@relayvolleybal.nl).